KERÉKPÁR SZERVÍZ

 

A BBBIKE Kerékpárbolt és Kerékpár, Sí, Snowboard Szerviz a XVIII. kerület Pestszentimre és környéke szolgálatában.

Bicikli szervizünk 20. éve szolgálja a XVIII. kerület,  Pestszentimre - Pestszentlőrinc és környéke, gyógyulni vágyó kerékpárjait, síléceit, snowboardjait.  A kerékpár napjainkban már nem csak a sportban és a szabadidő eltöltésében vesz részt, hanem sok embert munkába segít és a mindennapi feladatokban is nagy a szerepe.

Téli sporteszközeink is szervizelést igényelnek, még többet mint a kerékpárjaink. Kemény jeges pálya, kavicsok, kövek kikezdhetik a talp és az él állapotát, amit javíttatnunk kell.

BBBIKE Kerékpár üzlet és szervizA BBBIKE kerékpár szerviz 1-2 munkanapos idővel garantálja, hogy a nagy generálra behozott kerékpárja elkészül. A bicikli boltban működő kerékpár szerviz várja szeretettel a kerékpárokat a 

 

Budapest 1188 Pestimre, ( Pestszentimre ) Címer u. 89 szám alatt, a Pintér Kálmán szakrendelő mögött, a parkkal szemben.

Külső belső gumik cseréje, fékek - váltók állítása, cseréje. Kerekek centírozása - küllő csere, kerekek cseréje.
Pedál - hajtókar csere, agyak után húzása, beállítása. Kormány csapágy állítás - kormány csere, stucnik - befogók cseréje. Nyergek - nyeregcsövek cseréje, beállítása. Agyváltó javítás. Racsni csere. Nagy generál - kis generál. És minden ami elromolhat egy bringán.

 

Teljes körű kerékpár szerviz szolgáltatás.

Vállaljuk mountainbike kerékpárok átépítését, hogy kényelmesebben használhassa a mindennapi közlekedésben. Hosszabb kormányszár, magasabb kormány, szélesebb, puhább nyergek, sárvédők és csomagtartók felszerelése. Az átalakítás után megszűnik a kéz zsibbadása, a hát fájása. Kényelmesebb egyenesebb pozícióban kerékpározhat.

Vállaljuk továbbá kerékpárok kis és nagy generál javítását, új kerékpárok beüzemelését, kerékpár váz festéséhez a szét és össze szerelést.

 

A Kerékpárbolt és bicikli, sí, snowboard szerviz nyitva tartása:

Hétfő - Péntek: 10 - 18 óráig - egész évben nyitva
Szombaton:         9 - 13 óráig - november 01 - március 1-ig zárva tartunk

Cím: Budapest 1188 Címer u. 89
Telefon: 06 1 2951377
Fax: 06 1 2951377
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.